HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

İHRAMDAN ÇEYİZLİK KIRLENT YAPIMI-VİDEOLU ANLATIM

Merhabalar. Bu gün kutsal görevimizi yaparken, daha giydiğimiz anda ruh halimizi değiştiren ihram ın geri dönüşümüyle ilgili hazırladığım...


Merhabalar. Bu gün kutsal görevimizi yaparken, daha giydiğimiz anda ruh halimizi değiştiren ihramın geri dönüşümüyle ilgili hazırladığım videom ve kısa açıklama yazımı paylaşıyorum. 


İhramlar bizim kültürümüzde kutsal kabul edilir. Hac ya da umre sonrası güzelce yıkanıp, ütülenip sandıklara kaldırılırlar. Ve sonrasında orada unutulurlar. Oysa onları dönüştürerek hem kullanabileceğimiz eşyalara sahip oluruz, hem de hatıralarımızı canlı tutabiliriz. Bu düşünceyle yola çıkarak alttaki geri dönüşüm videomu hazırladım. 👇👇👇



Videomu izledikten sonra abone olursanız çok mutlu olurum.

Görümcemin ihramıyla kızlarıma çeyizlikler hazırladığım bu geri dönüşüm beni çok mutlu etti. Sanırım son halini görenler, bu çeyizliklerin öncesinde aslında bir ihram olduğunu imkansız anlayamazlar.



İhramın kalan kollarından ise kızıma elbise tasarladım. Kol boyu yetmediği için elbette küçük oldu. Onu da hatıra olsun diye bu ufaklığın çeyizine koyduk.



Bu tasarılarım benim çok hoşuma gitti. -Sanırım yavaş yavaş mütevazilikten megolomanlığa doğru geçiş yapıyorum- Sizler de hoşlandınız mı?


Sağlıkla ve sevgiyle kalın.


Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.