HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

ATATÜRK ÇİÇEĞİ YAPILIŞI-VİDEOLU ANLATIM

Atatürk çiçeği sevmeyen varmıdır bilmem. Ben çok severim ve benim için en özel çiçeklerden biridir. Elbette özel olmasının birinci nede...


Atatürk çiçeği sevmeyen varmıdır bilmem. Ben çok severim ve benim için en özel çiçeklerden biridir. Elbette özel olmasının birinci nedeni Atamızın adını taşıyor olması, ikinci nedeni ise çok gösterişli bir çiçek oluşu.

Hikayesi de ayrı güzeldir. Neden Atatürk çiçeği adını almış ve tüm dünyada bu isimle tanınmış bir çiçektir, videomda anlattım. Bu çiçeği daha önce çalışan olmadığını farkettim. Ya da bana denk gelmedi bilemiyorum. Zira yapılabilecek en güzel çiçeklerden biridir bu.

Sıvadım kolları, yapımına geçtim. Öyle enteresan bir malzemeyle ve öyle kolayca yaptım ki... Uzun yıllar evlerimizi süsleyecek, yıkanabilir ve formunu bozmayacak bir çiçek çıktı ortaya.


Sizler de yapmak isterseniz, inanın evinizde var olan malzemeleri kullanacaksınız. Harika püf noktaları içeren, enerjisi yüksek bir video hazırlamaya çalıştım. Umarım beğeniyle izlersiniz ve sizler de evleriniz için bu güzel çiçeği yaparsınız.


Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.