HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

ÇİÇEK YAPIMI İÇİN SLİKON KALIP VE ÇİÇEK HAMURU YAPIMI-VİDEOLU

Eskiden çok popüler olan porselen çiçekler yeniden trend olma yolunda. Evde hobi arayışı içinde olanlar içinde çok zevkli bir uğraş. Açık...


Eskiden çok popüler olan porselen çiçekler yeniden trend olma yolunda. Evde hobi arayışı içinde olanlar içinde çok zevkli bir uğraş. Açıkçası çalışan biri olmasaydım, zihnimi dinlendirmek için düzenli porselen çiçekler yapardım.

Bir çok porselen hamur tarifi var. Ben onların içinden en kolay ve ucuz hazırlayabileceğiniz bir tarif paylaşacağım. Üstelik bu hamur pişirilmiyor. Ayrıca yapılan çiçekler yarı saydam ve parlak oluyorlar. Parlaklığını resimde de görebiliyorsunuz.

Ayrıca çok bilinmeyen bir kalıp mevzû var. Slikondan pahalı çiçek kalıpları satılır. Ve bir kalıpla hep aynı türden çiçek çalışmanız gerekir. Oysa bu kalıpları çok kolay ve kısa sürede evlerimizde yapabiliriz. Videomda slikon kalıp yapımını da paylaştım. Bu tarifte soğuk silikon haricinde hiç bir şey kullanılmıyor. En güzel yanı bu. Ortalık batıp çıkmadan, dilediğiniz çiçeğin kalıbını yapabilirsiniz.

Sanırım bu kadar spoiler yeter. Buyrun, meraklıları için tüm detaylar videomda 👇

2 yorum

  1. Çok güzel oldu keyfle izledim ama azcık zahmetli gibi :) Ya da ben o kadar sabırlı değilim sanırım :) Silikon kalıptan çicek yapmakta ayrı bir yaratıcılık ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Becerikli KadınHaziran 12, 2020

      Gerçekten sabır istiyor. Ama bi yanı da eğlenceli. Sizin bu tarz projelerden hoşlanmanız çok güzel. İçinizde bir kendin yapçı var bence 🥰

      Sil

Yorumunuz için teşekkür ederim.