HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

FAYANS,GRANİT,MOZAİK, MERMER BOYAMA-VİDEOLU

Arkadaşlar. Biliyorum ki herkesin evinde beğenmediği, patlayan-çatlayan ya da rengi demode kalmış fayanslarınız, mermer, çimstone, gran...


Arkadaşlar. Biliyorum ki herkesin evinde beğenmediği, patlayan-çatlayan ya da rengi demode kalmış fayanslarınız, mermer, çimstone, granit, kalebodur ve de hatta beton; banyo, mutfak, balkon, teras, kapı önü gibi yerler var. Biz hanımların sürekli şikayet ettiği, beylerin ise masrafından kaçındığı işlerdir bunlar. 

Benim de şu üstte gördüğünüz kocaman bi ada tezgahım vardı. Aylardır neyle boyasam da uzun ömürlü olsa diye boya, cila araştırıyorum. Yüzlerce ürün araştırdım. Her birinin iyi ve kötü yönlerini gördüm. Bi türlü karar veremiyodum. Derken benim nalburun tavsiyesiyle bi ürün buldum. 

Tezgahım koyu griydi. Videolarımı bunun üzerinde çekerken bir dünya ışığı gündüz bile açmak zorunda kalıyordum. Oysa beyaz olsa hem ışıktan tasarruf ederim hem de odamın mutfak alanı çok daha geniş ve güzel görünür diye düşünüyordum. O yüzden beyaz renkte boyayı aldım ve...




Uygulaması kolay, üstelik günlerce kurumasını bekleme derdi yok. Akrilik olmadığı için evladiyelik. Çizilmeye dirençli... Enteresan bi şekilde yüzeye yapışıp gözeneklere işliyor. Bunu daha boyamaya başlar başlamaz anlıyorsunuz. Derken benim içimi karartan tezgahım, bildiğiniz porselen gibi oldu.

Tüm uygulama aşamalarını detaylı anlattığım bi video hazırladım. Umarım işinize yarar ve size fikir verir 👇👇👇


2 yorum

  1. HürPostNisan 16, 2020

    Çok güzelmiş bu boyalar ve ilk kez fayans boyanmasına şahit oldum evet ayrı bir ferahlık yaratacaktır ortamda ayrıca anlatımınızave elinize sağlık becerekli insanın hali başka teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Becerikli KadınNisan 18, 2020

      Boya sektörü inanılmaz gelişti. Benim ikinci fayans boyama tecrübem oldu bu. Bu kez sonuç tam istediğim gibi oldu. Enteresan bi şekilde doğalı buymuş gibi görünüyor. Çok ekonomik bir şekilde ve ortalık batıp çıkmadan istediğimiz değişikliği yapmamıza olanak sağlıyor. Bu arada iltifatınız için teşekkür ederim.

      Sil

Yorumunuz için teşekkür ederim.