HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

ESKİ TÜLLERDEN HALI YAPIMI-VİDEOLU ANLATIM

Merhabalar. Bu gün çok işinize yarayacağını düşündüğüm bir fikirle geldim. Eminim evinizde, bi gardrop gözünde ya da baza altında a...


Merhabalar.
Bu gün çok işinize yarayacağını düşündüğüm bir fikirle geldim.
Eminim evinizde, bi gardrop gözünde ya da baza altında atmaya kıyamadığınız ya da ne yapacağınıza karar veremediğiniz eski tül perdeleriniz vardır. Sanırım o perdelerden hepimizin evinde var. 

Düşündüm ki, 
bu perdelerle harika halılar yapabiliriz. Tülden halı olurmuymuş demeyin. Vallahi acayip güzel oluyor. Ben yaptım ve kullanmaya başladım bile. 

Zor mu? 
Acaba ben yapabilirmiyim?
Ama benim makinem yok ki...

Dediğinizi duyar gibiyim. Zor değil ama birazcık zahmetli. Daha doğrusu bir iki gününüzü bu işe ayırmalısınız. Ayrıca imece usulü de yapabilirsiniz. Evde eşinize, çoluk çocuğunuzun eline verir, ön hazırlık aşamasında onlardan yardım alabilirsiniz. 

Eminim siz de yapabilirsiniz. Yapamamanız için hiç bir neden yok. Tekniği çok kolay. Özel yetenek istemiyor. Ve ayrıca!!!

Makineniz yoksa elde de çalışabileceğiniz harika bir proje bu. Hııımmm... Sanırım merak ettiniz. Sizi daha fazla lafa tutmadan videoma yönlendireyim. Tüm detaylar ve kafanızda beliren soruların cevapları orada var. Umarım hoşunuza gider.

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.