HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

HASIR BAR TABURESİ NASIL ÖRÜLÜR? VİDEOLU ANLATIM

Herkese selam. Uzun zamandır sesim soluğum çıkmadı biliyorum.  Elbette nedenlerim vardı. Uzun ve sorunlu bir taşınma süreci yaşadım. Bu yüzd...


Herkese selam.

Uzun zamandır sesim soluğum çıkmadı biliyorum. 
Elbette nedenlerim vardı. Uzun ve sorunlu bir taşınma süreci yaşadım. Bu yüzden bloğumu biraz ihmal ettim. Ama bunun acısını çıkarmaya niyetliyim. Zira harika fikirlerle bomba gibi geri döndüm.

Bu gün kır kahvelerinde, çay ocaklarında pek meşhur olan hasır taburelerin
yüksek olanlarından yaptım. Ben bar taburesi olarak kullanmayacağım. Yeni 
yaptığım mutfak adasında kullanmayı düşünüyorum.

Oldukça sağlam ve şık oldular. Örmesi de çok kolay. Aslında taburenin iskeletini 
yapmak ta aman aman zor değil.

Neler lazım bu tabure için derseniz; 5x5 lik ahşaplar ve jüt ip. Ben paket iplerinden olan jütlerden kullandım. Çünkü onlar çok ucuzlar. Kalın jütlerle çok daha pratik yapıldığını söyleyebilirim. İnce olunca çok daha fazla sarmak gerekiyor. 

Aslında burda uzun uzun anlatıp kafanızı karıştırmak istemem. Videomda detaylı anlattım. İzlediğinizde kendi taburelerinizi kendiniz yapabilir hale geleceğinizden eminim. Umarım hoşunuza gider. 

Yorumlarda dilediğinizi sorabilir, fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Hatta yapmamı istediğiniz projeler olursa önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum. Kendin yap ya da geri dönüşüm ilginizi çekiyorsa abone olmayı da unutmayın olur mu?

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.