HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

KOLONYA ŞİŞELERİNDEN HARİKA ORGANİZER YAPIMI

Selam arkadaşlar.  Bu günün projesi bu sevimli organizer. İster çocuklarınızın odasında kullanmak üzere kalemlik olarak tasarlayın, ister tu...


Selam arkadaşlar. 

Bu günün projesi bu sevimli organizer. İster çocuklarınızın odasında kullanmak üzere kalemlik olarak tasarlayın, ister tuvalet aynanızın yanına makyaj malzemelerinizi koymak için asın, isterseniz mutfak tezgahınıza kaşıklık olarak yapın... Hayal gücünüzle daha bir çok kullanım yeri bulabileceğinizden eminim.

Bu organizerin yapımında baş rolde kolonya şişeleri var. Bendeki şişelerin biri ayrı biri gayrı olduğundan pet şişelerle çalıştım ama esasen kolonya şişeleriyle efsane oluyor. Sanırım şu sıralar evlerimizde en çok biriken şeyler de bu şişeler değil mi? 

Gelelim yapımında neler kullandığımıza:

Kolonya şişeleri ya da pet şişeler

Keçe ya da polar kumaş

Sıcak silikon

Çöp şiş

Süsleme için de ayrıca desenli bir parça kumaşa ihtiyacımız oluyor. Ki eski bir gömlek, etek parçasını bu amaçla değerlendirebilirsiniz.

Şimdi de yapımından bahsetmeliyim değil mi? Ama sadece bahsetmeyle olmaz, en iyisi nasıl yapıldığını göstereyim size. Hemen aşağıdaki videomda tüm aşamaları var. İzler izlemez geri dönüşüm için ayırdığınız ne kadar şişe varsa toplayın önünüze hemen yapmaya başlayın. Zira aşırı sevimli oldukları gibi çok ta kullanışlılar. 

E o zaman daha lafı uzatmayayım, hemen sizi videoma yönlendireyim. 👇


 

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.