HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

EVDE SAÇ AÇMA-KESME VE BOYAMA/ADIM ADIM VİDEOLU ANLATIM

Selam arkadaşlar. Eskisi gibi rahatça kuaförlere gidemediğimiz için hepimizin ihtiyacı haline gelen saç bakımını, daha doğrusu saç açma, kes...

Selam arkadaşlar.

Eskisi gibi rahatça kuaförlere gidemediğimiz için hepimizin ihtiyacı haline gelen saç bakımını, daha doğrusu saç açma, kesme ve boyama işlemlerini evimizin sıcak ortamında yapmak zorunda kalıyoruz.

Elbette bunun bazı zorlukları oluyor. Temel bilgilere sahip olmayınca saçımızı güzelleştirelim derken daha berbat bir hale getirme ihtimalimiz de var. Bunları düşününce sizin için en pratik, en zararsız ve en doğru şekilde bu işlemleri yapabilmeniz için bir video hazırlamaya karar verdim.

Bu videoda bir çok püf noktasını, dikkat etmeniz gereken önemli şeyleri ve özellikle ince telli, elektriklenen ve öncesinde boya işlemi görmüş saçlarda hangi modelleri tercih etmeniz gerektiğiyle ilgili bildiklerimi de anlattım. Umarım sizler için faydalı bir video hazırlamayı başarabilmişimdir. 
İyi Seyirler..


  

Sizleri Kanalıma davet deiyorum arkadaşlar.Birbirinden pratik şahane fikirler paylaşıyorum.Videomu izlediniz ve beğendiniz ise durmayın gelin. Kanalım Becerikli Kadın Abone olun  bana destek olun.

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.