HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

ITALYAN KRAPON KAĞIDIYLA KOLAY VE GÜZEL ÇİÇEKLER-VİDEOLU ANLATIM

  Hepinize bahar gibi günler dilerim. Bu kez şöyle bi yüksek enerjiyle başlayayım dedim.  Bu gün ne yapacağız? Resimdeki tatlı ballı çiçekle...

 


Hepinize bahar gibi günler dilerim.

Bu kez şöyle bi yüksek enerjiyle başlayayım dedim. 

Bu gün ne yapacağız? Resimdeki tatlı ballı çiçekleri yapacağız.

Neden? Çünkü çok güzeller :)

Arkadaşlar, hangimiz çiçek sevmeyiz ki... Canlısı cansızı, hepsinin yeri ayrı güzeldir değil mi? Ben sık sık farklı metaryallerle çiçek yapımları paylaşıyorum. Bu kez Italyan krapon kağıdıyla yapılan bu güzel çiçekleri paylaşayım istedim.

Yapılışları çok kolay. Çocuklarınızla bile oturup birlikte yapabilirsiniz. Ayrıca uzun yıllar kullanabileceğiniz dayanıklıkta oluyorlar. Yani iki günde parçalanıp gitmeyecekler. Bu Italyan krapon kağıtları özellikle bu çiçek yapımlarında kullanılıyor. Dolayısıyla yapısı bildiklerinizden çok başkadır. Sert ve dayanıklıdırlar.

Ben internet satış sitelerinden birinden aldım. Genelde izlediğim yol şu oluyor. Google amcaya almak istediğim şeyin adını yazıp yanına fiyatı diye ekliyorum. Anında nerelerde satılıyorsa karışma çıkıyor. Sonrası kolay. Güvenilir bulduğum sitelerin içinden en ucuz kimdeyse oraya sipariş ediyorum.

Tabi gelir gelmez de kolları sıvayıp hemen çiçekler yapmaya başlıyorum. Bu kez de aynısı oldu. Bekleyemedim, hemencecik bu çiğdeme benzeyen çiçekleri çalıştım.

Malzemeler nedir onları da yazayım size:

Italyan krapon

Makas

İplik

Çiçek teli ya da demir tel

Çiçek bandı ya da krapon kullanabilirsiniz onun yerine

Bir de boncuk lazım canlar, sıcak silikonda elinizin altında bulunsun.


Malzemeleri de saydığımıza göre artık videoya geçebiliriz. Buyrun, bi yandan izleyin bi yandan siz de yapın... 

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.