HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

KAĞITTAN PİKNİK SEPETİ YAPIMI-ÇOK SAĞLAM VE KULLANIŞLI/VİDEOLU ANLATIM

  Selamlar... Alıştınız artık benim kağıttan sepetlerime. Bu defa da yaz günlerinin hayaliyle büyük bir piknik sepeti ördüm. Eğer önceki örd...

 


Selamlar...

Alıştınız artık benim kağıttan sepetlerime. Bu defa da yaz günlerinin hayaliyle büyük bir piknik sepeti ördüm.

Eğer önceki ördüğüm sepetleri bilmiyorsanız buraya göz atın derim. Ben uzun yıllardır hobi olarak kağıttan sepetler örüyorum. İlk zamanlar eski gazete kağıtlarıyla örerdim ama artık eskisi gibi gazete bulamıyorum. Ben de ambalaj kağıtlarına dadandım. Hani şu fırınlarda ekmek sardıkları saman kağıtları var ya... İşte onlara. Üstelik fiyatı da çok uygun. Kilosunu 5 TL den alıyorum. E daha ne olsun değli mi?

Peki nasıl örülüyor o kağıtlarla bu sepetler derseniz, üstte verdiğim bağlantıda çıkan videolardan izleyebilirsiniz. Ya da direk buraya tıklayıp tüm sepet yapım videolarımı görüp, dilediğinizi izleyebilirsiniz. Bu bağlantılarda sepet yapımını A-dan Z-ye bulabilirsiniz.

Bu sepeti nasıl ördüm ve renklendirdim bunu merak ediyorsanız hemen şu alttaki videomu izleyin. Tüm detaylarıyla anlattım. Umarım beğenir, kendinize yeni bir hobi olarak kağıttan sepet örmeyi edinirsiniz. İyi seyirler.


https://www.youtube.com/watch?v=NfIbjNX0rwo&list=PLe_OX7XqVurzhOMWVb_gz2jRG1gly3uKX

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.