HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

KONSERVE KUTULARI VE ESKİ DERGİLERDEN HARİKA ÇİÇEKLİK YAPIMI-VİDEOLU ANLATIM

  Merhaba arkadaşlar. Geri dönüşümü ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Bu gün tam anlamıyla geri dönüşüm bir çiçeklik yaptım. Ben çiçeklik ola...


 

Merhaba arkadaşlar.

Geri dönüşümü ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Bu gün tam anlamıyla geri dönüşüm bir çiçeklik yaptım. Ben çiçeklik olarak kullanacağım ama aslında makyaj malzemeleri ya da çalışma masanızda kalemlik gibi farklı amaçlarla kullanabileceğiniz çok amaçlı bir obje bu.

Beton görünümlü dekoratif aksesuarlar son yıllarda çok moda. Ve de pahalı. Evlerde yapımı kolay olsa da bir çoğumuzun gözünü korkutuyor. Ortalık batıp çıkıyor. Sonra bi de kıvamı tutmazsa çatlama riski var. O yüzden beton görünümlü bir tabla yaptım. Aslında eski kolileri kullanarak yaptım o tablayı. Ama dokunana dek yakından bile anlaşılmayacak kadar gerçekçi bir görüntü oluşturuyor. 

Saksıları ise başlıktan da anladığınız gibi konserve kutularıyla yaptım. Çok farklı bir teknikle kapladım ki bu teknik yüzlerce başka çalışmada kullanılabilecek şıklıkta bir teknik. O yüzden bunu bi kenara not edin derim.

Gelelim malzeme listesine

Teneke kutular, plastik peynir kutuları vb 

Eski dergiler, posterler

Koli

Kağıt peçete, havlu ya da tuvalet kağıdı

Falçata ya da makas

Beyaz tutkal

Sentetik tiner

Akrilik boyalar (hobi boyaları)

Yapımı çok kolay bir çalışmaydı bu. Bu kadar kısa zamanda böyle güzel bir sonuç almak her zaman cezbetmiştir beni. Sizler de bu türden çalışmalara meraklıysanız yapım aşamaları videomda 👇


Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.