HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

ESKİ TENCEREDEN HARİKA BİR ORGANİZER YAPABİLİRSİNİZ-VİDEOLU ANLATIM

Eski tencerelerinizle harika şeyler yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Arkadaşlar selam. Umarım 2022 yılı hepimiz için hayırlı, huzurlu, ...

Eski tencerelerinizle harika şeyler yapabileceğinizi biliyor muydunuz?



Arkadaşlar selam. Umarım 2022 yılı hepimiz için hayırlı, huzurlu, bereketli ve mutlu geçireceğimiz bir yıl olur. Bu yılın ilk projesi için eski tenceremi seçtim. Kullanılamayacak kadar çizilmişti. Biliyorsunuz teflon ya da granit tencereler çizildiği zaman zehir yaymaya başlıyorlar. Bu durumda onları atmaktan başka çare yok gibi görünüyor.

Sakın atmayın! Onlarla pek çok kullanışlı şey yapabilirsiniz. Ben benim eski tenceremle küçük torunuma çorap organizeri yaptım. Ama o içindeki çorapları çıkarıp oyun oynamayı tercih etti :)). Günlerdir en çok oynadığı oyuncağı bu sevimli afacan olmuş.

Yapımı o kadar kolay ki. Kısa bir zaman ayırmanız yeterli olur. Sözü fazla uzatmak istemiyorum. Biliyorsunuz, aşırı yoğun bir tempo içinde yaşıyorum. Durum böyle olunca blog yazılarım kısa oluyor. İnanıyorum, bir gün gelecek uzun uzun, tatlı sohbetler paylaşıcam sizinle. Şimdi tencerenin şu tatlı şeye nasıl dönüştüğünü paylaştığım videoma yönlendireyim sizi.

Bir sonraki projemde görüşmek üzere...

                                           


                    

Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.