HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

KAHVE ÇEKİRDEKLERİNDEN KOLAY MUMLUK YAPIMI/VİDEOLU ANLATIM

Bir gün mutlaka yapacağım dediğim gün bu günmüş... Selam arkadaşlar. Konuya biraz farklı girdim sanırım...  Ben kahve tiryakisiyim. Her ç...

Bir gün mutlaka yapacağım dediğim gün bu günmüş...



Selam arkadaşlar. Konuya biraz farklı girdim sanırım... 

Ben kahve tiryakisiyim. Her çeşit kahveyi her an içebilirim. Yeter ki o mis kokusunu duyayım. Geçenlerde bir baharatçının önünden geçerken buram buram yeni kavrulmuş kahve çekirdeklerinin kokusuyla mest oldum. Hemen gidip biraz aldım ve eve gelir gelmez değirmende çekip bir fincan kahvemi demledim. Ohhh... Dünya varmış.

Aradan biraz zaman geçti, ben yoğundum... İşler güçlerden nefes almaya zaman bulamadım. Derken çekirdekler öylece kaldı. Dur dedim, şunlardan birazını kendime ayırayım, birazıyla da güzel mumluklar yapayım. 

Sonra internette biraz araştırmaya giriştim. Baktım ki bu mumluklar epey pahalıya satılıyorlar. İyi yolda olduğumu anlamış oldum. Hemen kolları sıvayıp en pratiğinden işe koyuldum. Ve üstteki güzel mumluklar ortaya çıktı.

Kısa zamanda bunlardan boy boy yapabilirsiniz. Dediğim gibi en pratik yolları düşünerek giriştim işe. Kısa zamanda da dört mumluğum oldu. Hemen alttaki videoda nasıl yaptığımı izleyebilirsiniz. Umarım sizler de denersiniz. Memnun kalacağınıza garanti veririm. 

                       


Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.