HİDE

Grid

GRID_STYLE
false
TRUE

blog

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

HABERLER

latest

EL BAKIMI-DOĞAL

Kadın için eller önemlidir. Benim gibi hem erkek hem kadın işi yapan kadınların elleri diğerlerine oranla daha fazla zarar görür. Kurur, k...



Kadın için eller önemlidir. Benim gibi hem erkek hem kadın işi yapan kadınların elleri diğerlerine oranla daha fazla zarar görür. Kurur, kırışır, lekeler erken oluşur. Kendi imal ettiğim kil maskem ve el kremimle hem bakım yaptım, hem de cilt tonumu bir ton açtım. 

Diğer sosyal medya hesaplarımdaki takipçilerim kremlerim, cilt bakım ürünlerim hakkında epey bilgi ve deneyim sahibiler. Ben bütün ürünlerimde içeriğin doğal ve çok amaçlı kullanılabilir olmasına özen gösteriyorum. Bebekler , çocuklar, hamileler, emziren anneler ve yetişkinlere kadar herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürünler yapıyorum. Ki bunu başarmak sanıldığı kadar zor değil. Doğa çok bonkör. Her derdin devasını içinde barındırıyor. 

Bakımlı ciltlere sahip olmanın yolu da biraz buradan geçiyor. Cilde ihtiyaç duyduğu herşey doğada yaratılmış. Aslında insanın ihtiyacı olan herşey demek daha doğru olur. Benim gibi doğa aşığı birinin tersini düşünmesi zaten imkansız olurdu. 

Yani demem o ki... O pahalı kozmetiklerle kendinizi zehirlemeyin. Becerebiliyorsanız kendi kozmetiklerinizi yapın. Yapamıyoruz diyorsanız doğal olduğunu bildiğiniz ürünleri kullanın. 
En azından bunu kendinize borçlusunuz


Beni diğer sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz.
Twitter: https://twitter.com/haticeozturk_61 
Facebook: https://www.facebook.com/hatice.ozkaya.ozturk/
Instagram: @becerikli.kadin 
Youtube : https://www.youtube.com/c/BecerikliKadın

Youtube Kanalıma Abone Olmayı ve Videolarımı Beğenmeyi Unutmayın!



Hiç yorum yok

Yorumunuz için teşekkür ederim.